El rector de la UOLS, Lluís Vicent, i el Germà Claude Reinhardt, membre del Consell general de La Salle, visiten a l’Arquebisbe i Copríncep d’Andorra

Visita Bisbat

El Germà Claude Reinhardt, membre del Consell General de La Salle i encarregat de la supervisió de les Universitats La Salle del món, acompanyat pel Magnf. Rector de la Universitat La Salle Open University (UOLS), Dr. Lluís Vicent i Safont, han visitat a l’Arquebisbe i Copríncep d’Andorra.

Un dels objectius de la visita ha estat informar al Copríncep episcopal del funcionament i activitats de la universitat. A més de comentar l’etapa actual en la qual es troba la UOLS,  també han departit sobre l’educació impartida en les cent-vint universitats de la Congregació La Salle al món.

La idea és transmetre que la vocació de la UOLS és global: comparteix els seus graus amb altres universitats, ofereix models a distància o híbrids amb presència distribuïda (en diferents llocs del planeta) i ofereix als estudiants la possibilitat d’obtenir dobles titulacions. La UOLS ofereix títols en el marc de l’Espai Europeu d’Educació Superior (Procés de Bolonya) i ofereix la possibilitat d’obtenir dobles titulacions amb universitats associades, fent que els estudiants puguin obtenir titulacions tant europees com d’altres continents.

Podeu trobar més informació a la web del Bisbat Urgell: www.bisbaturgell.org

Deja un comentario